Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Lång

Precis lagt mig. Det är lyx att lägga sig tidigt när man har barn tycker jag 😊 Vi har läst och fixat. Eftermiddagen/kvällen har gått bra, inga större bråk eller otrevligheter 💗. Hunnit göra både plättar och muffins. Plättarna ska Nova ha med sig imorgon. De ska gå på bio med klassen inne i Lund och ha matsäck med sig. Hon ska även ha köttbullar, risifrutti, två Festis, vatten, vindruvor och jordgubbar. Vår tjej älskar jordgubbar och vindruvor 🍓🍇 Gott och nyttigt. 

Jag är ledig imorgon, thank god! Sen jobbar jag ju 7-15 fred, lörd och sönd (eller till 15.20 t o.m på fredag eftersom jag har överrapportering både morgon och kväll...

Höjde Novas sadel nu ikväll. Hon växer så det knakar och cyklar ändå på en 20" cykel. Philips 24" cykel har han nästan vuxit ur och cyklar nu på Mickes damcykel a la 28" eller nåt pga punka på sin egen. Jag har givetvis min som jag ju fick 1996 någongång 😊 Nu cyklar vi var och varannan dag iom att bilen är skrotad (inte seaten, vi har en bil) så det är bara att vara utrustad med vantar, mössa, halsduk och regnbyxor.

Nova gjorde denna i måndags på ÖF 👍




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback