Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Gnälligt värre!

Just nu är här väldigt tyst och lugnt men så var det inte innan idag. Mycket gnäll och tårar från Nova. Det måste ju vara tänderna som poppar upp som popcorn i munnen på henne. Fyra stycken på kort tid måste göra ont =( Det enda hon vill hela tiden är att amma (!) Jag kan inte ta upp henne förrän hon drar och sliter i min tröja. Innan var det bra för då höll vi det till morgon och/eller kväll endast. Men nu kanske det funkar som smärtlindring för henne, jag vet inte. Säger jag nej till henne börjar hon störtböla direkt och kastar sig gärna på golvet med *suck* Hon kan ju vara uttråkad med, varit inne hela veckan i stort sett. Hon fick badat med storebror ikväll iaf, då blev hon GLAD =) Så fort man frågar "Vill du bada, Nova?" SPRINGER hon mot badrummet haha ;-)

Philip blev hämtad av sin pappa vid 17.30, jag hann med en dusch innan Micke stack till jobb! Najs =) Annars hade det inte blivit av idag, så svårt att duscha när man har Nova själv. Antingen om man gör det när hon sover (så att hon vaknar) eller om hon är vaken och RÅBÖLAR för att hon oxå vill i *svettigt* ;-)

Jag har kollat tv i LUGN OCH RO sedan 20.15 typ när jag gick ner efter att ha nattat Nova i soffan där uppe vid tv:n sen lagt in henne i vår säng (måste avvänja henne vid det med...dags att sova i sitt eget rum igen ju) Så jag har kollat på CSI NY, lite inspelat mm. Nu är det dags för Prison Break =)) LÄNGESEN!! Men först en cigg!

Har återigen tagit upp Diesel till diskussion, om han ska flytta till min moster på heltid. Det lutar åt det, OM hon vill såklart. Men vi får prata om det mer först. Han får inte den tiden han behöver och förtjänar hos oss och vi orkar inte heller. Man är helt slut efter jobb eller om man "bara" varit hemma med barn en hel dag. We´ll see!


See u tomorrow!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback