Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Måndag

Nu är snart säsong fem av Desperate Housewives nere =) Jag kollade på avsnitt 2 igår och det var bara såå bra! Håller på med avsnitt 16 fjärde säsongen på Prison Break med =) Man blir ju beroende. Såg sista av Dexter igår. Nästa säsong kommer 2009 men när vet vi inte. Tur det snart är 2009 ;-)

Gick upp med Nova imorse. Hon har varit helt underbar idag! Hon är ju det för det mesta när hon är frisk men får sina utbrott ibland. Vi har ju en väldigt bestämd (bortskämd) dotter med en stark vilja. Det ska vi vara glada för och det är vi men ibland tär det på tålamodet. Som när hon ska upp från badet, hon hade ju kunnat bada tills hon är ett russin. Eller när hon ska läggas, vilket hon inte vill. Eller matsituationerna då hon inte vill bli matad utan kladda själv - i oändlighet...MEN hon är underbar =) Säger "hej hej!" hela tiden och "nej!" är ju oxå ett ofta förekommande ord från vår lilla tjej!

Vill få upp gardiner i hennes rum samt fixa våra badrum på något sätt. Det finns ingen möjlighet att kakla eftersom vi är typ panka =( Men man kan ju måla och piffa upp på andra sätt. Vill ha upp hyllor och sånt till handdukar och Novas blöjor mm. Speciellt där nere eftersom man är där mest. Uppe duschar bara vi och Philip använder toaletten när han leker på sitt rum samt på natten någon gång. Sen är ju en matta ett måste så fort Diesel har flyttat ut. Vårt sovrum är ju ofixat sen vi flyttade in men det är ok. Vill ha upp gipsmagen på väggen bara. Vårt kök är ju en större katastrof men det är oxå en pengafråga. Synd man inte är miljonär va?! ;-)

Imorgon ska jag jobba dag sen hämta Philip =) Nu har han inte varit här sedan den 25:e!! Många dagar tycker jag, vi är ju vana vid att ha honom här alltid typ.

Moppebilen står ff i Lomma. Idag ska någon från en verkstad i Hbg komma och hämta den så när de ringer ska vi ta oss till Lomma.

Har bokat besiktning till min bil, 27 januari. Får köförbud 1 februari så då får vi se hur det går. Har inga större förhoppningar men mirakel har ju inträffat =) Vill ju ha ny bil men återigen en pengafråga och den funkar ju, än om det är något trångt när alla + vagn ska in.

Annars blir det lugnt idag. Har redan städat och diskat så det känns som läget är under kontroll ;-)


Kommentarer
Postat av: Evelina

Gott nytt år! Kram Evelina

2008-12-30 @ 11:24:10
URL: http://metrobloggen.se/evsi

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback