Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Trötta!

Alla verkar helt slut här hemma utom möjligtvis hunden! Nova är iofs ganska pigg men både Philip och jag hade kunnat sova hela dagen. Nåja, det blir att vänta med tills imorgon. Micke börjar inte förrän 19.

Vi var iväg till NovaLund en snabbis vid 11-tiden. Lämnade tillbaka en sak jag köpt för en vecka sen, så 400 kr tillbaka =) Sen hittade jag 2 par strupor till Nova inne på KappAhl, samt ett par nedsatt shorts =) Jättesöta. Bilder nedan. Men VAR hittar man antihalk strumpor i stl över ca 22-23. Överhuvudtaget tycker jag inte det finns så stort utbud av dessa strumpor. Nova KAN gå i vanliga strumpor men det ser rätt ajaj ut när hon ofrivilligt går ner i spagat typ! Sen snabbt hem igen. Usch kallt och rått ute och jag mår inte heller speciellt bra. Ska leta rätt på ett par panodil sen.

Nu matas Nova med lite spagetti och köttfärssås, Philip sover i soffan. Han ville spela mer spiderman på xbox:et men jag kollade på cesar millan, ni vet "mannen som talar med hundar" så han tröttnade på att vänta.

Jag hade tänkt få ganska mycket gjort idag när jag var hemma men det känns inte som jag orkar. Micke var snäll och tog mesta delen av disken imorse trots tidsbrist, jag har sorterat en del av tvätten. Men det skulle behöva dammsugas här hemma samt tömma och fylla diskmaskinen med en ny last.....Får se om jag orkar. Han faktiskt vilat idag som Micke sa att jag skulle =) Brukar nämligen ha extremt svårt för att koppla av då inte "allt" är fixat hemma först. Löjligt, jag vet ;-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback