Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Tandläkaren akut...

... fick vi besöka idag. Precis när jag och Nova skulle hämta Philip i skolan fick han en "klackasko" över munnen som spräckte både läpp och tandkött =(( Philip var såklart jätteledsen och grät mycket. Lille killen! Men det gick ganska snabbt över. De tyckte dock att vi skulle se om inte en tandläkare snabbt kunde kolla på det. Sagt och gjort, tog vägen inom folktandvården och kom in efter bara 5 minuters väntan (!) Kortare tid än om man har ett bokat besök ju. Philip var jätteduktig i stolen och satt stilla. Tandläkaren tyckte inte det var nån fara men att vi ska observera tanden så den inte ändrar färg samt anmäla skadan till vårt försäkringsbolag. Får ringa dem nu då.

Fikan var lyckad och Nova samarbetade, värre var det sen när vi gick runt lite...Skrek och kastade sig gjorde hon men var ganska trött. Ändå skulle hon givetvis inte sova....Trevligt att träffa Alex granne oxå =)

Vilken tur att Alex och jag hann inom Ö&B efter fikan på NovaLund! Fick tag i en variant av kaustiksoda som skulle vara ännu effektivare och det var det nog för både stoppet i badrumsvasken och badkaret är borta =) Passade på att städa där ordentligt med + grovvasken där vi har Novas skötplats. Nice när det är rent!

Nova somnade 14.20 ca. Ska ut och tvätta kl 15. Får se om hon vaknat tills dess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback