Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Grattis Bastian 1 år!

Idag fyllde Bastian 1 år, sååå snabbt tiden går. Det ÄR verkligen så! Och vilken underbar liten kille han är =) Sjukt söt!

Nu har jag röjt hemmet! Egentligen borde jag struntat i det men jag kunde inte. Som vanligt. Jag är så trött, ändå är snart en maskin tvätt färdig att hängas.

Dgen började med jobb till 14.30 ca, jag gick tidigare eftersom jag var i köket och när man städat, skrubbat och ställt in disken (som aldrig tar slut) kan man typ gå 14.30-15.15. Fixade present till Bastian sen till svärmor och hämtade upp Nova, de stod nere på gatan klara med allt! Hem och gjorde oss klara till kalaset. Nova blev superglad för alla grejorna jag köpt till henne igår. Lillan =) Kalas med supergott grillat och skoj att träffa Unni och hennes familj igen. Vi gör det alldeles för sällan. Synd på det sättet att vi flyttade därifrån. Annars hade man alltid Unni ett par hus bort =) De bor i ett lika stort radhus som vi gör nu så 3:an vi hade innan var ju för liten. MEN det är inte långt nu heller för vår by är icke stor ;-)

Stress sen hem för Micke skulle till jobb. Nova flippade ut hela vägen hem *suck* Micke skulle handlat under dagen men nej det hade han inte "hunnit". Sorry men du hade hela dagen på dig! Såå jag fick köra med Nova och jag älskar ju att handla ensam med henne för då är hon som lugnast *NOT* Men det gick över förväntan, vi köpte choklad men sen ville hon inte ha det.....koooonstigt. Glömde tuggummi men annars fick jag med vad jag skulle, t o m tandtråd. Saknat!

Hem, mata barnet med gröt, bada barnet och natta barnet. Hon somnade på en kvart efter ett miniutbrott. Jag bore vara nöjd och det är jag =) Klockan är snart 22 och här sitter jag. Borde duscha men det kommer ju en morgondag med ;-) Jag jobbar kväll imorgon sen ledig månd, onsd + helgen nästa vecka. På månd ska jag och Phille till Madde kl 11. Skoj =) Var 100 år sen nästan vi sågs.

Nu har tvättmaskinen snurrat klart. See U!

Kommentarer
Postat av: alex

hahah, jag vet hur du känner dig, det är INTE alls kul att handla med "trötta/trotsiga" barn.....

Hoppas att ni får en bra dag idag för det är ju SOL på himlen!!!! Hade nästan glömt vad sol var för något..hahaha



Kramar

2009-06-14 @ 07:34:25
URL: http://alexandrajh.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det var så najs att ses igår! Hoppas att vi kan hitta mer tid att ses framöver. :) Kramar

2009-06-14 @ 23:46:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback