Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Midsommardagen

Nu har vi precis varit nere på "tivolit" vid folkets park här i byn. De är alltid så skrangliga de där tivolina. Knappt så man vågar åka men jag åkte en med barnen sen åkte Philip två stycken själv. Det höga hoppetornet vågade han sig inte ner för när han väl var uppe så då fick vi biljetten tillbaka ;-)

Micke och hans systrar är iväg och handlar lite vi ska grilla =) Novas farmor är oxå här och hon är uppe med Nova och leker på hennes rum.

Igår blev en fin dag trots regnet och åskan. Nova har lärt sig ett nytt ord iallafall: ÅSKA haha. Och regn såklart. Hon blev riktigt rädd igår för åskan, det mullrade på riktigt högt. Det är mysigt tycker jag, om man slipper gå ut vill säga =)

Idag sov jag till 10.30 =)) Sen blev det att jobba = dammsugning, moppning, tvätt och disk. I´m a slave eller vad?! ;-) Men så vill jag ha det pedantiskt rent i mitt hus, något som är omöjligt när man har barn men man kan väl försöka?

Midsommarafton 2009




Kommentarer
Postat av: Unni

Vi var också på tivolit idag, synd att vi missade varandra. Tycker ni får flytta hit igen så att man får se er lite oftare ;)..

2009-06-21 @ 00:35:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback