Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Morgon...

...eller förmiddag är det väl men jag vaknade 10.08 av att Nova kom in med en hel del mjukisdjur till mig. Micke började egentligen 12 idag men skulle börja tidigare för att inte jobba så sent. Jag är ledig idag igen, inne på min fjärde dag =) men imorgon blir det jobb på eftermiddagen/kvällen. Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Alex kom med ett lockande förslag: promenad. Problemet är bara att Nova är inte så road av att sitta i vagnen och glo ;-) Så de kanske kan komma hit och leka istället eller något. Ska ringa henne strax. Synd bara att vi inte har något att bjuda på, förutom såna chocolat chip cookies eller vad de heter men de har jag börjat tröttna på. Måste sminka till mig, sähär kan vi inte ha det ;-) Helt ärligt, ser för jävlig ut utan smink, liiite bättre med iaf haha. Thank god for make up. Tänkte lägga upp en bild på moi som osminkad men ångrade mig direkt ;-)

Ska ta och röja upp här oxå, köra igång disk- och tvättmaskinen så man gör lite nytta sen en runda med dammsugaren efter helgens slappighet hade inte heller skadat.

Måste ringa fritids oxå och meddela att Philip inte följer med på utflykten imorgon, de ska vara på skolan kl 7 (!!) Hallå, vi är inte vakna då. Tåget går sen kl 8. Då brukar vi stiga upp och ta det lugnt på morgonen. Visst, han hade säkert tyckt det var skoj att åka på utflykt en hel dag men vi får se till att hitta på något istället. Imorgon kommer Micke hem från jobb PRECIS så att jag kan sticka iväg till mitt jobb.

Sen måste jag ringa trygg hansa och dubbelkolla så de inte debiterar oss nu när vi bytt försäkringsbolag.

See U!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback