Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Min kväll

Såja nu börjar min kväll och klockan är ca halv nio =) Duschat av barnen, tandborstning och sen i säng. Philip är ju lätt på det sättet att han inte behövs "nattas" utan han kollar antingen på tv, lyssnar på cd-saga eller som nu; spelar spiderman på xbox:et på sitt rum. Om vardagarna får han göra det till 21 lite beroende på hur tidigt han ska upp. För det mesta lämnas han inte på skolan förrän 8.30. Bara jag som har tidiga morgnar i denna familjen *gäsp*. Micke tog Nova med sig upp eftersom han ändå skulle lägga sig i sängen och kolla på film och kurera sig. Hoppas Nova somnar snabbt och lätt. Hon sov lite sen middag även idag och då bådar det inte gott men det är tyst uppifrån rummet just nu.

Var på ICA vid 19 och inhandlade glass, choklad, cola, påskmust, lördags-godispåse till Philip oxå lite trista saker som mjölk och bröd. Dock saker vi i denna familjen inte kan vara utan =)

Är såå sugen på att köpa jeansleggnings. Hur snygga är inte såna då?! Men jag är lite snål. De kostar lite över 200 kr och då är det ju inte riktiga jeans. Men de är ju snygga och verkar sjukt bekväma. Får se. Blir nog inte denna månaden iaf. Philip behöver oxå byxor och tröjor. Ska se imorgon om jag hittar någonting när jag ska in till Malmö.

Hej sålänge.

Kommentarer
Postat av: Diana

Jag powerwalkar en hel del och tänker på vad jag äter. Bara godis på helgen! Funkar bra, men det tar ju lite längre tid. Förhoppningsvis håller det bättre! Kram kram

2009-03-08 @ 07:58:28
URL: http://fantasio.blogg.se/
Postat av: Evelina

heeJ! jag har jeansleggings, och de från cubus är sjukt sköna, men de från vila är snyggare men inte lika bekväma! Ett tips bara :-) kram

2009-03-08 @ 11:01:42
URL: http://metrobloggen.se/evsi
Postat av: Jenny

vad i hela varlden e jeansleggings...?

2009-03-08 @ 22:40:18
URL: http://londonjenny.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback