Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Vår duktiga tjej

Jaha då är lillan nästan torr då =) För en stund sedan bajsade hon på toaletten för första gången. Igår och idag har hon bara kissat på sig en gång och inte haft blöja. Hon gillar ej blöja utan bara drar av den ändå. Potta har aldrig varit något för henne. Hon är duktig vår tjej. Funderade just på det här med när barn lägger blöjan. För dte är ju det enskilda barnet som måste välja. Philip var nog 3½ när han la blöjan för att bajsa. Kissandet klarade han galant före samt att han inte kissat i sängen en enda natt sen han la blöjan på dagen som 2½ åring.

Nu ska vi ut och leka i sandlådan en liten stund innan Philips klasskompis S ska hem kl 17. Sen ska vi käka mm.

Kommentarer
Postat av: Linda

Visst är de skönt när dom lägger blöjan? :-D Heily har varit torr nu i typ 3 månader...grymt skönt....Kram på er

2009-09-24 @ 20:32:54
URL: http://lindus85.blogg.se/
Postat av: jane

Leon går alltid utan blöja hemma och då sätter hans isg på pottan när han behöver. Han är jätteduktig! Men än så länge vill han ha blöja på dagis, vi har inte heller "vågat" gå ut utan. Vet inte hur man ska få honom att ta det steget. Förslag? kram

2009-09-25 @ 09:25:57
URL: http://gumpen.blogg.se/
Postat av: jenny ståhl

Magdalena blev torr dagtid för att kissa när hon va 3 för nr2 när hon va 3 & 9 mån. Och på natten när hon va 4. Jag har inte pressat alls för som du säger så måste de va redo för de själv. Har hänt olyckor i sängen ågra enstaka gången men aldig på dagen=) Men nova är nog rätt tidig=)

2009-09-25 @ 11:20:36
URL: http://jennysthl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback