Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Bakslag

Tror Nova fick ett litet bakslag igår kväll av kräksjukan eller jag vet inte vad det var. Vi gjorde oss iordning som vanligt, tidigt eftersom vi var trötta. Redan 19.30 var vi uppe i sängen och då hade Nova somnat på badrumsmattan här nere. Klagat lite på magont men var sen på toa och då blev det bättre sa hon. Philip fick kolla på tv på sitt rum som han brukar tills 21 då vi stänger av när det är skola dagen efter.

20.40 typ vaknar Nova och är ledsen sen bara kräker hon :( Hon ligger på rygg så det bara bubblar runt. Jag är varken smidig eller snabb nu, fet som fan och kan fortfarande inte lägga nån vikt på mitt höger knä. Inte heller på vänster armen. Jag kommer upp så snabbt jag kan och får upp henne och in på toaletten. Lillan duschas av, rullar in henne i en handduk och lägger henne i vår säng medans jag bäddar om hennes. Då har hon redan somnat.

Sen blir natten lugn, hon vaknar 4.50 typ och ulkar men det kommer inget.

Kl 7 ringer min mobil, fan det är dags att gå upp. Redan! Trycker på fel knapp så den stängs av. Vknar igen 7.50. BRÅTTOM! Philip ska ju vara i skolan 8.15. Snabbt snabbt. Ingen annan vaken, jo Philip i sitt rum. Fram med frukost till honom, på med mina kläder + smink (mkt viktigt haha) In i bilen när allt är klart. Thermobrallor, frukt, skolväska, gympapåse. Vad mycket de ska ha med sig. Tar korta vägen till skolan, parkerar vid parkeringsförbudet (som vanligt) Hinner precis till 8.15 eller var den 8.16? Skit samma, bra jobbat ändå =)

Vilken morgon. Nu ska jag ta itu med de nerspydda sängkläderna...hihi! Förälder är det mest tacksamma jobbet om ni inte visste det ;-)

BVC ställs in idag, vi går dit imorgon kl 11 istället om Nova inte skulle kräka mer. Det var ok med Lena. Hon sa att det är vanligt att barn får sådana här bakslag (?) Jag har ingen aning, aldrig varit med om det. Philip hade sin första släng av det ever nu i tisd förra veckan och han är liksom 7 år! Isf betyder det att vi kommer iväg till öppna förskolan med imorgon =)) Blir sessan glad!


Kommentarer
Postat av: alex

usch blä det är så äckligt med kräk hoppas att det är bättre med henne nu=)

Men du, du vet att om det var kräksjukan så smittar det upp till 4-5dagar efter man har kräkt =( tänkte om ni skulle upp till Ö.F.



Ha det gott igelkott =) hihi

Kram

2010-02-11 @ 15:05:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback