Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

besök

Såja, röjt, städat, tömt diskmaskinen, vikt tvätt, städat toaletten mm mm. Elliot har haft det lite jobbigt inatt med nästäppan så han sover nu efter en flaska ersättning. De adra barnen leker där uppe. Vi väntar besök av Malin med barn kl 10. Jag håller på och tar fram adresser till alla de som ska få inbjudan till dopet. Känner en del stress inför det nu, det är ju SNART! Bara inbjudningarna går iväg så ska jag planera vidare sen med mat, tårta, kakor, bordsdekoration, band till klänningen mm. Sen ska han ha kläder efter dopet, Nova och Philip ska ha kläder och skor. Jag har sett en jättefin klänning på Lindex till Nova, 179 kr och den finns i ljusrosa och vit. Sååå söt och inget överpris. Philip kan ha en kortärmad skjorta oxå fixa jag nya byxor. Han har ett par svarta finbyxor men det är ju sommar så det känns varmt och...svart ;-) Jag har klänningen från Me&I jag köpte på partyt hos Evelina, stl M. Hmm, lär svälta fram till dopet OCH snöra på mig korsetten ;-) Nej det ska nog gå. Undrar vad jag väge nnu, var ju 73 för ca 2 veckor sen. HOPPAS vara under 70 nästa gång jag väger mig, ska ju helst under 60 oxå nån gång.

Micke försov sig idag haha. Det händer aldrig att han inte hör klockan, han hör allt typ. Han körde precis till jobb, skulle börjat 9.

NOVA HAR SOVIT HELA NATTEN I SIN EGEN SÄNG I SITT EGET RUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FÖRSTA GÅNGEN =) Vår tjej är stor nu. Hoppas nu det fortsätter. Hon bara stod där imorse uppe vid trappan med en kudde i handen ♥


Medaljongklänning mamma

från www.meandi.se

Kommentarer
Postat av: Unni

Fin klänning! Det blir säkert utmärkt ska du se. Så roligt att allt kämpande med Nova har lönat sig en natt i alla fall, bra jobbat! :) Och du är INTE en dålig mamma. Alla mammor upplever det någongång, att alla tittar menande på en medans ens barn galer som tokiga, men det är så ibland. De är egna individer. :)

2010-07-01 @ 14:06:19
URL: http://dunsa.blogspot.com
Postat av: rebecca

Tack för de fina orden gumman =) Idag känns det lite bättre men fan asså vad hon kan knäcka mig, det är otroligt. När vi skulle köpa korv var det rörigt med Nova och Phlip överallt,vagn o folk som skulle fram o tillbaka så sa jag till en tant som skulle fram " ja de e kaos här!" medans jag försökte styra mina barn med båda hänerna upptagna Så sa hon "nej jag tycker du klarar det jättebra!" då började jag nästan böla haha. ja tröttheten gör ju en känslig med får jag säga ;-) Ja det är underbart att det verkar ha lönat sig om så bara för EN ENDA natt =) Philip har lämnat en sak i er brevlåda idag =) Titta förbi en dag, jag e hemma =) Kramar

2010-07-01 @ 22:31:26
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback