Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

BVC

Puhh, helt slut ;-) Varit i Veberöd på Tupperware-väskvisning. Nova lekte med säljchefens dotter och Elliot sov till en början men sen åt han massor och sket ner sig. I vanlig ordning då ;-)

På väg till BVC började det ösregna men vi var ju tvungna att åka ändå. Läkarbesöket gick bra, Elliot utvecklas som han ska =) Stor kille har han blivit med sina 5840 gram och 59,5 cm! Han äter ju riktigt bra, mestadels ammar jag men vi ger även Babysemp 1 Lemolac 3-4 ggr per dag. På nätterna ammar jag bara (enklast) men på morgonen när jag nyss ammat i flera timmar (känns det som) slukar han lätt 100 ml. Nova ville leka på BVC men Elliot tokskrek och jag ville bara hem, helt blöt ju. Så det slutade med att jag fick bära/släpa henne till bilen. Precis innan vi kommer dit ska hon kissa...vafan. Jaja, ner med brallorna där vi stod. När jag hoppade upp på vågen stod den på 73 kg. Det är -15 kg så nu har jag lika mkt kvar att gå ner. Då står vågen på 58 kg och det är min idealvikt (enligt mig)

Nu väntar vi på att Isabelle ska komma med sin dotter Celine så de kan leka. Senare i eftermiddag/kväll kommer Micke och Philip hem. Hoppas det inte regnar på Tosselilla.



























Bild från google.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback