Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

update

Igår blev Elliot 5 veckor =) Stora killen är verkligen ett matvrak! Jag kan amma honom från och till i en timme sen slukar han 100 ml ersättning! Ändå äter han varannan timme dygnet runt ;-) Bara han slipper kolik så får han äta hur ofta han vill. Visst hade det varit underbart att få sova en hel natt men det är inte det viktigaste. Jag borde bli bättre att vila när tid ges men jag känner att jag inte räcker till hur jag än gör =( Jag vet att det är så när det kommer en ny bebis men det känns ändå svårt att få ihop allt. Det blir lättare med tiden och när man får mer sömn. Det är kanon att han tar flaska för då kan jag iaf komma iväg lite, om så bara för att handla eller gå en promenad på egen hand. Sådana moments är guld värda fast man är trött.

I fredags kom även Maraia på besök, min kopis Lottas moster. Hon hade en stor kasse kläder med sig till Elliot. Det mesta i stl 68 och däromkring. Tack så mycket! Micke tvättade igår och räknade att Elliot hade mer än 100 plagg (!) ;-)

Igår hämtade jag ett paket på posten från barnens morfar och hans tjej i Frankrike. Thank you both sooo much, lovely things for the kids and they really love them =)) ♥



Till Elliot:



Till Philip:



Till Nova:



Här kommer presenterna från Sanna, Johan och Alfie:



I lördags när Micke jobbade var jag, Nova och Elliot ute hos mormor tillsammans med Amelie *underbart väder*



No comment ;-)



Idag är det regn tråk väder =( Vill ha sommar och sol nu ju =) Så vi kan sitta ute i trädgården och äta, ta fram barnens lilla pool. Njuta helt enkelt. Får hoppas det bjuds på lite fint väder nu de kommande två veckorna Micke fortfarande är hemma. Ja och sen med såklart, jag ska vara hemma året ut tror jag. Iaf över sommaren så är nästa sommar Mickes.

Vi har 3:s mobila bredband nu så bye bye bredbandsbolaget, äntligen. Visst, det finns fördelar med men sådana problem vi haft med dom....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback