Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Skolavslutning

Idag har vi varit på IKEA med alla barnen (!) Så var lekhörnan full så det blev ingen lek där inne till Philips stora besvikelse. Han hatar att handla, ikea eller H&M är shit the same för honom ;-) Vi (eller mest jag, Micke var tveksam) tänkte att Nova oxå skulle få gå in där och leka. Det är ju från 3 år men det blir hon om mindre än 2 månader och blöjfri är hon. En annan gång. Det blev 10 cm sängben till Philips gamla säng (som han ej haft mer än ett par månader) eftersom Nova inte ville ha hans gamla växasäng fick han tillbaka den och hon kommer nu alltså ha en 90 säng på korta ben. OM hon kommer ligga där men det är ju en helt annan sak...

Sen blev det en sänglampa till henne, lite kräkhanddukar till Elliot. 5 kr styck, bra pris =) En ny visp och en termos sen var det nog inte mer. Vi skulle ätit uppe i resaurangen men nja inte med Philip och Nova...De är alltid så helvilda när man är iväg med dom så vi tänkte bara ta korv, pizza och glass nere i kiosken...låååång kö så det blev BK en bit bort istället. Den lilla utflykten tog på krafterna så nu är vi hemma och tar igen oss. Jag skulle gett mig iväg till H&M och köpt slingor, letat kläder, bytat Philips sandaler mm men klockan blev för mycket och vi ska ju hem till Evelina med familj vid 17.30. Jag tar det imorgon. Tar ju sin lilla tid att dra ut slingor, ha det i en timme sen föna och platta. Jäkla meck, lättare att bara raka av skiten. Den tanken har jag tänkt många ggr. MEN nej ;-)

Igår var det skolavslutning för Philip, det var jättefint =) Första klass avklarad, redan!! Synd att det regnade men men, det kunde alltid varit värre. Nya tag på HC till hösten. Var vi ska placera Nova och Elliot vet vi inte än.

Nu ska jag kolla lite jobb, mest för att det är skoj. Kriminalvården annonserar om tjänster. Något för mig tror ni? ;-)

Så här blev det med Novas nya säng =)



Soffan är tillbaka i hallen...



...och Philips gamla säng oxå



Avslutning, första klass =)



Nova och jag var de enda som var pigga på Öppna Förskolans avslutning och där var det fiskedamm (såpbubblor)



Bärselen gillar Elliot =)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback