Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Vår dag



Det gick ju över förväntan att åka iväg ensam med alla tre =) Visst bråkade Nova och Philip en hel del (som vanligt) men det var ingen som slog sig blodig och inga utbrott från Novas sida (nästan dock) Elliot skötte sig oxå fint, somnade i vagnen inomhus så jag fick lite paus =)

Sis hade bakat både bullar och supergoda muffins med choklad inuti samt glasyr och blåbär och hallon på =) Det är exakt 6,7 mil mellan oss. En lång väg tycker jag, synd vi inte bor närmare för då hade vi kunnat ses mycket oftare.

Nu väntar jag lite på att Elliot ska vakna men det gör han kanske inte än. Igår somnade han 20.30 och vaknade 00.30 och så länge planerar jag inte att vara uppe idag.

Jag har precis gjort första utrensningen av Elliots kläder i stl 50/56 och vissa 62 som inte passar längre. Han är ju 60 cm lång och väger nästan 6 kg. Stor kille, ja ni ser själv kinderna på bilden ovan haha ;-) Det blev en stor påse och mer därtill som ska säljas på loppisen i Folkets Park nån gång tänkte jag. Ja, inte allt. En del vill jag spara. Inte för framtiden då eftersom vi inte ska ha fler men som minne. Något plagg från varje barn har vi plats för =)

Imorgon ska vi grilla men jag kommer inte ihåg med vem (!!) Tror det var med Sanna, Johan och Alfie, jo jag är nästan helt säker. Jag är rätt förvirrad these days. Hittar saker i kylen t ex som verkligen inte hör hemma där.

Veckan har ändå varit mycket bra, ordning och reda här hemma. Går vi båda hemma är det mycket stökigare tycker jag. Saker överallt och jag får spel på det ;-)


Kommentarer
Postat av: Robban

En sån mysig dag ni hade!!!

Det hade varit gött att få med sig hela, stora familjen ner dit... men då hade vi väl behövt en buss eller nått!



Nej, vi har inte varit där... än... ;)

2010-06-20 @ 15:57:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback