Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

fredag

Philip är i skolan nu som vanligt. Elliot har varit täppt i sin lilla näsa inatt igen. Stackaren. Men det hjälper med koksalt och sen lite nezeril. Han nyser ut riktigt snor så det är verkligen en förkylning. Trodde först det var vanlig nyföddhets nästäppa. Ibland nyser han 10 ggr i rad! Hoppas det snart ger med sig.

Lästemat var slut igår tydligen så vi åkte aldrig till bibblan igår. Klockan blev så mkt oxå. Philip sa att vi kan ju åka nån annan dag och låna spännande böcker =) Såklart vi kan ♥ Mitt lilla hjärta börjar bli så stor!

Senare ska han köras hem till sin pappa och vi lär nog åka och veckohandla oxå. Lika bra så är det gjort inför helgen. Söndag 12-15 är bokat till tvätt sen efter 15 kommer min kusin, hans sambo Riina, min moster och mamma hit. Lördag får vi se, David och Rebecca med barn ska kanske oxå komma i helgen, likaså Claes och Sara med barn. På måndag kommer det lite folk från Mickes jobb med present till Elliot =) Jag är nog den enda här hemma som INTE är förkyld/krasslig. Behöver hålla mig frisk för att orka nu med all sömnbrist.

Blåsigt är det ute! Vi drar inte ut Elliot idag utan jag kör Philip ensam i eftermiddag och en av oss åker till willys.

Öppna förskolan väntar vi med tills han är minst en månad gammal. Igår pumpade jag lite som vi ska ge på flaska idag för att testa.

Kommentarer
Postat av: Evelina

stackars liten, hoppas förkyldningen försvinner fort!!

tack för igår gumman!

kram

2010-05-07 @ 12:11:18
URL: http://www.metrobloggen.se/evsi
Postat av: Rebecca

Evelina: Tack själv =) Det var trevligt! Dina killar är så himla fina och snälla =) Kram

2010-05-07 @ 12:19:56
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback