Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Spik

Ja det var en spik jag kört på... Idag var däcket sumpigt igen när jag skulle köra hem efter jobb. Luften har ändå hållt i ca en vecka mot nån dag som innan. Jag åkte direkt inom däckfirman ett stenkast ifrån oss och fick det lagat direkt. 250 kr fattigare men numera kör jag med en säker bil. Han rekommenderade mig en hjulinställning oxå, det har nog inte gjorts sedan jag köpte bilen för 2-2½ år sedan. Däcken som är året runt däck har ju suttit på sedan dess. Ska köpa nya i mars-april + hjulinställning och sen vinterdäck till nästa vinter, måste ha dubbar i detta "nya" vinterväglaget vi fått här nere i Skåneland.

Idag har det jobbats. Lyckades få bort en av mina kvällar, på onsdag. Imorgon har jag dock kvar så det blir kväll, komma hem ca 23.30 för att gå upp 5.30 dagen efter. MEN det är bättre än det föregående OCH att sen ta Elliot på natten och gå upp med honom vid samma tid. Denna veckan är jag bara ledig en dag och Micke måste ha iaf en natt med ok sömn. Inte mer än rätt tycker jag. Dörför bytade jag så att jag iaf kan lägga mig i skaplig tid när jag ska ha Elliot. Dvs natten till torsdag då jag är ledig.

Rensat avloppet till vasken på toaletten nu precis, fy det är inte fräscht asså ;-) Men nu är det gjort och vattnet rinner ner direkt och slipper lämna äckliga smutsränder. Pedant och smutsfobi? Inte alls ;-)

Philip leker hos en kompis, Elliot leker på golvet och Nova kollar på tv. Micke kom nyss hem från gymmet. Lär väl fixa något att äta strax.

Over And Out.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback