Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Bilder



Här är lite blandade bilder från januari-mars. Stora grabben blev 11 månader igår =) Snart dags för 1 års kalas!

Mamma och Gunnel var här igår. Vi fikade och tog en promenad men kom inte längre än till lekplatsen. Såklart ;-) Amelie, Jocke och deras numera tre hundar skulle oxå komma men eftersom Nova hade lite feber + var hängig i förrgår så tänkte jag att det var lika bra att hon fick ta det lite lugnt. När vi väl tog tempen hade hon inte alls feber... Micke och Philip var på laserdome igår och krigade som Nova kallar det ;-) Loppis på Philips skola på förmiddagen. Fyndade lite, det bästa helt klart var POP setet ni ser här ovan för 40 kr, både brallor och body. Perfekt =) Tycker de mönstren är såå fina men alldeles för dyrt att köpa nytt.

Idag har vi planer på att åka till Emma med familj i Bara. Micke ska tatuera sig kl 12 och jobbade 18-02 igår så han sover än.

Ni glömmer väl inte ställa FRAM klockorna en timme idag (igår). Jag glömde men det var ju trevligt att kloclan var 6 istället för 5 när man gick upp hahaha.

Kommentarer
Postat av: Pilla

jättefina bilder! så kul att se och vad stor Elliot har blivit :)

kramar

2011-04-02 @ 15:17:33
Postat av: Rebecca

Tack så mkt =) Ja tiden går trots att den verkar stå still ibland ;-) Detsamma, jättekul att titta in i din blogg och kolla på fina bilder och hur stora barnen blivit =) kramar

2011-04-03 @ 08:15:11
URL: http://rebeccapettersson81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback