Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Meningslöst

Fan. Ser ut som min arbetsgivare kan tvinga in mig på självaste julafton. Jag har ansökt om föräldraledigt (semester kunde man ju glömma) 2 mån innan i vanlig ordning. Eftersom jag redan tagit ut 3 dgr eller mer (4 har jag tagit) hittills i år så har hon rätt att neka mig ledigt. Det känns piss! Speciellt som jag jobbar 25-26 dec och 30-31 samt 1 jan OCH ställer upp i tid och otid när ALLA ANDRA ska vara så jävla lediga och sjuka hit och dit.

Ja jag är pissed! Julafton vill jag fira med min familj. HELA dagen. 7-13.30 har jag på schemat. Tänker antingen bli sjuk (bara för att) eller gå senast 13 och sen hitta ett nytt jobb fort som fan. Jag söker ju hela tiden.

Jag vet varför de vill att jag jobbar och jag förstår att ett ställe inte kan styras av vikarier en hel dag men det hjälper ju knappast mig.

Piss. Fan. Skit. Helvete.

Ja sen en pissig sak till. De har hittat felet på bilen (som ff står på en verkstad i hbg) och det är vattenpumpen så nu ska den och kamremmen bytas. Kalaset går på drygt 5000 kr. Får ut närmre 20000 men ville ju ha de pengarna till annat. Typ.

Imorgon lovar jag att vara gladare 😉



Kommentarer
Postat av: Jenny

Va surt. Man tycker att folk kunde turas om..så nån jobbar 24e i sen får 25e ledigt. Vi brukar turas om. Jag ledig julafton eftersom de ändå firar 25e o sen jobbar jag nyår så den som tog mitt skift på julen kan va ledig. Total vägrar jobba den 24e, speciellt eftersom de får ju sin jul ledig. I år vill han öppna 6 timmar på julafton fast än vi har stängt helgen innan och 2 dagar efter. Lönt?! Men blir nog inte så eftersom vi bara har en person som inte e bortrest! Ska ju vara värt för oss att stanna i london oxå bara för att jobba en halv dag i mitten av alla helgdagar...folk tänker inte!! Kommer vara helt tomt i stan, folk tar ju ledigt mellandagr!!!

2012-11-15 @ 01:26:17
URL: http://londonjenny.blogspot.com
Postat av: Hanna

Fy vad surt. Jag tycker det är orimligt att behöva ta alla dagarna där vid jul och nyår. Nån rättvisa ska det väl vara kan man tycka.

2012-11-15 @ 07:19:24
URL: http://hannafialotta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback