Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!

Ska snart...

... lägga mig. Har upptäckt och kollat en del på www.urplay.se idag. Där finns många intressanta dokumentärer och mycket mer. Bra tidsfördriv. 

Vi hade det väldigt trevligt igår med god mat och trevligt sällskap! Nova och Elli slocknade en efter en men Philip och deras två barn lyckades hålla sig vakna till tolvslaget. Strax efter ett körde jag dem hem, hade knappt druckit något så det gick bra. 

Nu är det dock nya tag med nyttig mat och dagliga promenader. Visst är jag glad att jag slutade röka och kommer aldrig börja igen. Det har dock medfört att jag gått upp över 10 kg. Något jag nu verkligen måste göra någonting åt. Kör stenhårt nu för tydliga resultat som ger mycket motivation. Annars vill man ju inte fortsätta eller hur? Kommer väga mig varje onsdag och idag på morgonen (förmiddagen) stod vågen på 71,9 kg. Big confession och detta mycket för att jag inte ska komma undan 😉 Har en målvikt/må bra-vikt någonstans under 60 kg så det är bara att köra på! 



Kommentarer
Postat av: Jenny

Ja håller oxå på att ta tag i det där igen. Jävla vikt alltså, att man ska va så fixerad. Men jag har aldrig vägt så här mkt i icke gravidt tillstånd! Hua!
Vill ner till 75 som första mål.
Har kollat lite på itrim & extravaganza men det är ju så jävla dyrt! Mellan 600-900 i månaden!

2014-01-02 @ 09:11:39
URL: http://www.jennysthl.bmigg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback