TjÀna pengar pÄ din blogg - Testa gratis!

Semester 😎😎


VĂ„r egenbyggda soffa 😊







IgÄr







Idag








Vi har byggt en soffa av lastpallar till vĂ„r uteplats, idag blev den "klar". Imorgon ska mamma hjĂ€lpa oss sy överdrag till sittdelarna och sen ska en matta pĂ„ plats och lite smĂ„fix. Idag blev det Ribban frĂ„n kl 11 med svĂ€rmor, Jane med kids och min mamma. Barnen testade pĂ„ lite Parkour och jag, mamma och Nova badade. Svinkallt verkligen. Ett dopp, inte mer 😉 Efter det blev det visit hos svĂ€gerskan Denice för att kolla pĂ„ hennes nya lĂ€genhet och kattungen Gunnar 😊 SĂ„ söt! Slutdestination barnens gammelmormor för fika 😋

Nu Àr vi hemma och nya soffan Àr redan favoritplatsen. Vi har fler planer för sommaren. 3/6 veckor har gÄtt sÄ vi lÀr hinna med mer och ÀndÄ ta det lugnt. Vi planerar att bygga trÀdÀck över hela vÄr baksida. Framsidan med och sÀtta staket istÀllet för hÀcken. Blir mer anvÀndbart dÄ. PÄ baksidan Àr det ett trÀd och tvÄ höga "granar" som ska bort. Det lÀr bli ett jÀkla jobb men vÀrt det.

IgĂ„r blev det Skattkammarön som jag lovat barnen och de hade superkul. Skönt nu nĂ€r Ă€ven Elliot blivit sĂ„ stor att han kan springa sjĂ€lv. Sen Ă€r Skattkammarön inte sĂ„ stor som t ex Busfabriken och Leos lekland sĂ„ vi har bĂ€ttre uppsikt. 

3/6 veckor har gĂ„tt av vĂ„r semester. KĂ€nns helt ok. Mer av vĂ€dret idag tack eller varmare 😉😎

Kommentarer
Postat av: Fia

Fin soffa ni byggt =)

Svar: Tack sÄ mkt :)
Rebecca

2015-07-27 @ 00:57:44
URL: http://www.sofsan.se

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback